Vores profil​

Kurt og Tove Nielsen startede Næstved Oliefyrs Teknik i 1970 , og i 1999 overtog John Nielsen firmaet efter hans forældre. Næstved Oliefyrs Teknik beskæftiger i dag 4 personer. 

John Nielsen er uddannet som vvs -montør/energitekniker og uddannet stander- og tank -reparatør .John har været i firmaet siden 1993. I dag arbejdes der med oliefyrsservice, kedelanlæg samt salg af oliefyr og kedler i det sydsjællandske område. Når det gælder tank- og olieanlæg betjenes kunderne over hele Sjælland og Lolland-Falster fra virksomheden i Næstved.  John har stor ekspertise i Hamag kontomatanlæg og tankanlæg/software.

Firmaets idegrundlag er at betjene landmænd, private, håndværkere og industrien, når det gælder oliefyr, tankanlæg og olieanlæg med den sidste nye teknik.  Der bliver lagt stor vægt på håndværksmæssig betjening og service. 

Ved driftsstop af varmeanlæg er vi fremme inden for 2 timer uden for normal arbejdstid i fyringssæsonen. Driftsstop på olie og tankanlæg klares samme dag eller max. 24 timer.​​

Kontakt​

Næstved Olie Teknik

Vi kan altid kontaktes på følgende måde:


Telefon: 20 30 59 46

Vagttelefon: 20 30 59 46

E-mail: picco@mail.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoply​sninger

​Præstø Landevej 5

4700 Næstved

Tlf.: 20 30 59 46

E-mail: picco@mail.dk

CVR: 21618845

Hvad skal du bruge hjælp til?

» Smøreanlæg

» Tankanlæg

» AdBlue anlæg

Næstved Oliefyrs Teknik ApS - Din ekspert i servicering af tankanlæg